Thursday, July 29

Buat Duit Dengan Kuasa Facebook?

Buat Duit Dengan Kuasa Facebook? Bagaimana pula tu ya?

RahsiaFacebook.my

Post kali ini berkenaan facebook tools yang digunakan oleh IM malaysia dan seluruh dunia untuk mendapat bilangan ahli group yang ramai.

Saya bukan seorang IM yang PRO. Untuk jana pendapatan melalui aplikasi di Facebook memang sukar. Yalah, langkah pertama sahaja sudah cukup untuk memeningkan anda.

Tetapi.. di panduan ini pula lain sedikit caranya. Untuk reka aplikasi anda perlu ada idea yang bernas. Bukan sebarangan idea boleh anda tonjolkan. Idea anda perlulah unik dan menarik. Kalau setakat idea cikai, memang tidak kemana aplikasi anda.

Jikalau idea anda mantap, anda masih perlukan promosi berkesan untuk aplikasi anda itu. Tanpa promosi yang berkesan, aplikasi anda mungkin tidak akan menerima sambutan. Tiada sambutan tiada duit. Jika aplikasi anda mendapat sambutan, anda akan mengalami masalah jika anda tidak tahu bagaimana hendak jana wang darinya.

Jika untuk melihat lebih dekat, lihat pada pautan yang saya berikan
>> Dapatkan Kuasa Aplikasi FB di sini.

P.s: Kaedah mudah sahaja, ramai pengguna blogspot menggunakan kaedah ini.0 komen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ketahui Bagaimana Rahsia Orang Biasa Buat Duit Automatik Hanya Dari Rumah !!

100 88 Yang Pertama Mendaftar Akan Mendapat Siri Panduan Buat Duit Secara PERCUMA!

Sila isikan nama dan email anda dibawah:

Laporan Sulit #1: "Rahsia Bodoh Teknik Side Income Buat Duit Dari Rumah Secara Automatik DiRumah!" Laporan Sulit #2: "Sistem Buat Duit RM3,260 Dalam 30 Hari Cara Senang!"
Nama:
Email Utama:

I fully respect your email privacy!