Saturday, August 17

Bagaimana Nak Mula - Kisah saya

Saya dahulu, memulakan perniagaan ini dengan menggunakan laman web percuma seperti geocities dan blogspot. Kini saya mengambil keputusan untuk membeli domain sendiri dengan harga RM150.00 setahun. Pada awal dahulu saya tak tahu membina laman web sendiri.

 Untuk itu saya membeli banyak buku dan juga membeli perbagai ebook secara online. Saya belajar peringkat demi peringkat seperti bahasa html dan frontpage. Saya cuba membuat laman web dan saya upload page saya ke server.

Pada mulanya tak menjadi dan terpaksa tanya kawan-kawan. Akhirnya saya berjaya buat laman web dan blog sendiri menggunakan domain saya sendiri. Bila ada domain sendiri kita boleh kawal dan edit sendiri. Kita mempunyai identiti sendiri dan pembeli hormat pada perniagaan kita.

 Domain saya ialah seperti berikut: http://Teknik-Side-Income.com menjual produk digital dan ebook. Produk ebook mudah dijual kerana kita menghantarnya melalui email. Anda akan diajar bagaimana memulakan perniagaan internet. Mempunyai manual dalam bahasa Malaysia dan mudah di fahami. Harganya juga murah.

dan hasilnya....jeng3... testimoni dari salah seorang pelanggan saya.

Testimoni pelanggan Teknik-side-income.com


 Perniagaan Internet Untuk Anda Yang Tiada Modal dan produk Promosi dan pasarkan produk orang lain secara affiliate, anda akan terima komisen Jadi usahawan blog dan promosi poduk orang lain dan penguklanan Nuffnang dan adsense Jual produk orang secara dropship Ilmu yang perlu anda ada. Ilmu bina blog free Ilmu bina blog .

web pada domain sendiri Ilmu pemasaran, teknikal seo, pengiklanan Ilmu sistem bayaran Ilmu pemasaran facebook Ilmu produk yang nak jual Untuk jadi pro anda kena belajar dari buku, ebook, kursus dan sebagainya, Tempat rujukan dan pertanyaan saya ialah di www.wangcyber.com .

Sini ramai rakan yang telah berjaya. macam perniagaan internet di forum ini Perancangan saya seterusnya ialah mengiklankan produk saya dalam Berita Harian dan laman web yang banyak hit seperti malaysiakini.com, harakahdaily dan sebagainya. Dengan menhebahkan laman web kita, baru orang tahu dan barangan kita juga akan di ketahui ramai.

dan akhirnya..saya dah berjaya dengan adanya www.SistemJanaDuit.com

0 komen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ketahui Bagaimana Rahsia Orang Biasa Buat Duit Automatik Hanya Dari Rumah !!

100 88 Yang Pertama Mendaftar Akan Mendapat Siri Panduan Buat Duit Secara PERCUMA!

Sila isikan nama dan email anda dibawah:

Laporan Sulit #1: "Rahsia Bodoh Teknik Side Income Buat Duit Dari Rumah Secara Automatik DiRumah!" Laporan Sulit #2: "Sistem Buat Duit RM3,260 Dalam 30 Hari Cara Senang!"
Nama:
Email Utama:

I fully respect your email privacy!