Tuesday, January 31

INSURANS MANA YANG PALING BAGUS?


Ramai org tanya, insurans mana yg paling bagus.

Saya akan kata, kalau tuan/puan tanya saya, sah2 saya akan kata AIA insurans yg terbaik sbb saya agent AIA, kalau tuan/puan tanya agent company lain, sah2 agent tersebut akan kata conpany dia yg terbaik.

So utk tidak berat sebelah, saya akan suruh org yg bertanya tu pergi ke mana2 private hospital yg ada kat Malaysia ni, tanya sendiri kat receptionist private hospital tersebut, insurans mana yg terbaik. Dan insurans mana yg sentiasa online 24 jam.

Dan saya jamin, tuan-tuan/puan-puan akan hubungi saya semula, sebab mereka akan bagi jawapannya.

Sebab apa? Sebab kerja mereka adalah melayan para pesakit yg datang ke private hospital tersebut yg menggunakan medical card dari semua jenis insurance company, dan mereka sendiri akan hubungi pihak insurance utk dapatkan Guarantee Letter / Surat Jaminan daripada pihak insurans. So mereka tahu lah insurans mana yg paling senang & mudah nak claim, paling cepat proses, paling x banyak karenah & yg paling penting, sentiasa cover 100% bil perubatan para pesakit.

Insurans ni kalau kita mencarum cantik tiap2 bulan sekalipun, invest berapa ribu premium sekalipun, tapi kalau pihak insurans susah nak keluarkan guarantee letter, kita tetap kene bayar sendiri pakai duit poket kita.

Pengalaman saya sendiri admit kat KPJ Ampang Putri bulan Januari yg lalu. Doctor sendiri cakap kat saya selepas doctor tersebut lihat medical card saya, dengan spontan doctor tu cakap,

"Nasib baik awak pakai AIA"

Dengan serta merta doctor tersebut masukkan saya ke dalam wad tanpa menghubungi pihak AIA terlebih dahulu.

Kerana doctor sendiri tahu, insurans mana yg confirm akan menanggung kos rawatan kita, di saat kita betul2 memerlukan.

Sekian

Sofie 
0176888234

Www.wasap.my/60176888234/MedikalCard

#Agent #terbaik #medikalkad #insurance #takaful
#aia
#aiatakaful
#medikalkadmurah

0 komen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ketahui Bagaimana Rahsia Orang Biasa Buat Duit Automatik Hanya Dari Rumah !!

100 88 Yang Pertama Mendaftar Akan Mendapat Siri Panduan Buat Duit Secara PERCUMA!

Sila isikan nama dan email anda dibawah:

Laporan Sulit #1: "Rahsia Bodoh Teknik Side Income Buat Duit Dari Rumah Secara Automatik DiRumah!" Laporan Sulit #2: "Sistem Buat Duit RM3,260 Dalam 30 Hari Cara Senang!"
Nama:
Email Utama:

I fully respect your email privacy!