Sunday, November 20

"Malas Betul Nak Sidai Kain Hujan Hujan Ni. Kain Lambat Kering..."

Musim hujan macam sekarang ni kalau kita sidai baju memang tak kering kan?

Lagi pulak jenis pemalas nak sidai baju kat luar. Kalau pergi kerja, tak sempat angkat kain, baju basah semula, hati pun rasa hampa. Betoi tak?

Pakai Dryer mmg selesai masalah. Anytime boleh kering baju. Untuk korang yangg nak survey jenama Dryer jenis apa yg sesuai dengan budget dan keperluan rumah tu, ini kami di SK Magic shortlist 3 jenis Mesin Pengering Baju/Dryer terbaik di pasaran Malaysia bagi tahun 2022!

JENIS JENIS MESIN PENGERING

Vented

Mesin Dryer jenis vented ni biasanya harga dia murah berbanding jenis lain.  Kalau beli jenis ni kena letak dkt area terbuka, sebab nak alirkan wap air dia. Kalau letak dlm rumah make sure ada saluran utk keluarkan wap air tu.

Condenser

Mesin Dryer jenis condenser ni boleh letak dlm rumah sebab wap dia akan auto tukar jadi air simpan dlm bekas dkt mesin tu. Just kena buang air tu setiap kali korang guna.

Heat Pump

Mesin Dryer jenis heat-pump ni pulak lebih kurang mcm condenser, tapi dia lebih jimat elektrik. Mahal sikit dari segi harganya, tapi berbaloi beli sbb kualiti dia. Teknologi lebih canggih utk penjimatan masa panjang dan penjagaan fabrik kain basuhan. Gituuu

Dalam SK Magic, kita menggunakan teknologi heat pump yang semestinya terbaik dari ladang geng. Takkan lah kami nak bagi korang pakai mesin yang cikai cikai kan ....

Macam mana Mesin Pengering Baju berfungsi?

Mesin Pengering Baju (Dryer) akan tarik udara dari luar dan panaskan udara ke 60 – 70 darjah Celsius, sebelum dikipaskan di dalam mesin untuk mengeringkan baju. 

Cara penggunaan mesin pengering baju pun sangat senang:

Masukkan baju, pastikan tahap haba yang betul dan guna setting yang betul untuk jenis fabrik pakaian.

Ada mesin yang 2-in-1 (basuh dan kering), ada yang khas untuk keringkan je. Kalau korang dah ada mesin basuh, beli mesin pengering je la gang.

Ok jom apa tunggu lagi.
Hubungi saja  

ALanG | SK Magic


Saya tetap uruskan pendaftaran seluruh Malaysia...! 

0 komen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ketahui Bagaimana Rahsia Orang Biasa Buat Duit Automatik Hanya Dari Rumah !!

100 88 Yang Pertama Mendaftar Akan Mendapat Siri Panduan Buat Duit Secara PERCUMA!

Sila isikan nama dan email anda dibawah:

Laporan Sulit #1: "Rahsia Bodoh Teknik Side Income Buat Duit Dari Rumah Secara Automatik DiRumah!" Laporan Sulit #2: "Sistem Buat Duit RM3,260 Dalam 30 Hari Cara Senang!"
Nama:
Email Utama:

I fully respect your email privacy!